Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Mona Levin forteller om familien som i tre generasjoner har eiet og drevet Continental med den eksklusive restauranten, om kunstnere og åndsarbeidere som har besøkt stedet, og om inspirasjonen fra det franske kjøkken. Hoveddelen av boken utgjøres av 160 oppskrifter fra Annen Etages berømte kjøkken. Disse anretter Mona Levin i samarbeid med tidligere kjøkkensjef Willy Wyssenbach. For eksempel en hel piggvar i burgunder, andebryst og andelever i to olivensauser og fasan i kremsaus. Men her finnes også enklere oppskrifter - alle svært smakfulle.
Omtale fra forlaget
Mona Levin forteller om familien som i tre generasjoner har eiet og drevet Continental med den eksklusive restauranten, om kunstnere og åndsarbeidere som har besøkt stedet, og om inspirasjonen fra det franske kjøkken. Hoveddelen av boken utgjøres av 160 oppskrifter fra Annen Etages berømte kjøkken. Disse anretter Mona Levin i samarbeid med tidligere kjøkkensjef Willy Wyssenbach. For eksempel en hel piggvar i burgunder, andebryst og andelever i to olivensauser og fasan i kremsaus. Men her finnes også enklere oppskrifter - alle svært smakfulle.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1990
Format Innbundet
ISBN13 9788203159503
EAN 9788203159503
Språk Bokmål
Sider 164
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket