Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Menyen er for mange bedrifter en viktig del av profileringen, og da kreves det kunnskap for å sette opp en meny som passer med spisestedet, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene, med skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket. Kokker og servitører må også vite hvordan valg av råvarer, tillaging og oppbevaring kan påvirke helsen og tilpasses spesielle kostbehov. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråksregister og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Grundig om valg og oppsetting av ulike menytyper. Det kreves mye kunnskap for å sette opp en meny som passer til spisestedets profil, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en grundig innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene . skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995
Format Heftet
ISBN13 9788200415114
EAN 9788200415114
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket