Menyer for restaurant og institusjon

av (forfatter).

Universitetsforlaget 1995 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Menyen er for mange bedrifter en viktig del av profileringen, og da kreves det kunnskap for å sette opp en meny som passer med spisestedet, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene, med skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket. Kokker og servitører må også vite hvordan valg av råvarer, tillaging og oppbevaring kan påvirke helsen og tilpasses spesielle kostbehov. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråksregister og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Grundig om valg og oppsetting av ulike menytyper. Det kreves mye kunnskap for å sette opp en meny som passer til spisestedets profil, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en grundig innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene . skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Heftet

ISBN13 9788200415114

EAN 9788200415114

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket