Meny- og spesialkostlære

av (forfatter) og Anna-Katrine Havang (forfatter).

Yrkeslitteratur 1997 Kassett

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider, og for personer som har spesielle behov. Spesialkostlæren tar utgangspunkt i normalkosten og hvordan den kan endres for pasientgrupper med ulike sykdommer.

Omtale fra forlaget

Boken gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider, og for personer som har spesielle behov. Spesialkostlæren tar utgangspunkt i normalkosten og hvordan den kan endres for pasientgrupper med ulike sykdommer.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 1997

Format Kassett

ISBN13 9788258403712

EAN 9788258403712

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket