Dette er praktisk bok som forklarer og veileder fotballspillere og trenere i utvikling av mentale ferdigheter. Bør brukes sammen med CD-en Mental trening, 2004.
Mental trening i fotball er en praktisk bok som forklarer og veileder fotballspillere og trenere i utvikling av mentale ferdigheter. Boken er lettfattelig, med praktiske eksempler hvor kjente fotballspillere gir innblikk i hvordan de jobber med blant annet å bygge opp selvtillit og takle motgang. Viktigheten av å ha en helhetlig tilnærming til prestasjoner, der blant annet balanse i livet er sentralt, blir tatt opp på en inspirerende måte, sammen med temaer som tro, det å møte motgang, fokus og mentale basisteknikker. CD-en Mental trening, isbn 82-7286-152-6, bør brukes parallelt med boka Den inneholder instruksjon og veiledning i grunnleggende mentale teknikker sammen med unik musikk som er i elektronikalandskapet.
Forlag Akilles
Utgivelsesår 2004