Bokens hovedperson er M, en eldre kvinne som er rammet av slag, og som er blitt pleietrengende. Ms kropp er vanskelig å bevege, men hodet er fullt av liv og tankene hennes flykter lett tilbake til livet hun har levd. Ms historie viser at det er mulig å leve et verdifullt liv også i vår turbulente og aktive tid på tross av at man ikke gjennomgår store forandringer og søker ytre opplevelser.
"Jeg har ikke noe dukkehus, bare et hus på en øy der jeg og dukkene mine bodde sammen. Jeg hadde ikke bodd der så lenge, det var en slags pensjonistbolig for meg, jeg gikk av med pensjon fra et annet hus om jeg ikke ville være i lenger. Nå står huset alene igjen der ute på pynten, det fikk ikke engang vite hvor det ble av meg. Jeg skulle ha vært der ute, klappet det og fortalt at jeg er et sted der de tar vare på meg."
Utgivelsesår 2001
ISBN13 9788203184277
EAN 9788203184277
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.