Mennesker imellom er det første populær-vitenskapelige verk om samlivets psykologi i Norge. Tre bind tar opp ulike sider ved det å leve sammen. Mennesker imellom er skrevet av noen av landets fremste psykologer og psykiatere, alle spesialister på sine områder. Verket er utformet som en bredt anlagt helhet: Første bind er inndelt etter de ulike livsfasene, mens annet og tredje bind tar for seg livsområder på tvers av generasjonsgrensene. Tredje bind inneholder saksregister for hele verket, og alle bøkene er rikt illustrert med tegninger og fotografier.
Utgivelsesår 1990
ISBN13 9788203158612