Menneskene i tunnelene

Elefantus forlag 2022 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

«Menneskene i tunnelene» er andre bok i bokserien «Bare en drøm» av Rebekka Bakke Hinna.

«Jeg har helt siden jeg var liten hatt en forkjærlighet for bøker og skriving. Som barn drømte jeg om å bli forfatter, noe som nå endelig går i oppfyllelse.»

Victoria var blitt tildelt et så stort ansvar at det tærte henne opp. Hun skulle lede innbyggerne, og hun skulle ordne opp i alt Harold hadde stelt i stand. Likevel var ikke dette hennes største utfordring. Ingen ville fortelle henne om sykehuset, og hva som skjulte seg der. Ingen ville hjelpe henne å redde han som trengte det så sårt. Ingen ville vise henne nordsiden av øya. Ingen ville navngi dem som snek seg mellom trestammer og gjennom tunellene. Victoria sto alene og uvitende imot alt.

"En øredøvende lyd etterlot en piping i ørene til Victoria. Hjertet hennes galopperte. Synet sløret seg. Hørselen ble dempet. Alle sansene sluttet å sanse i noen evigvarende sekunder. Menneskene skrek. Leo skrek. Victoria var helt stille. Hun hadde enda ikke forstått hva som hadde hendt."

Forlag Elefantus forlag

Utgivelsesår 2022

Serier Elefantus bokserier Bare en drøm (2)