Menn som koker

når menn skal imponere på kjøkkenet - kjæresten, barna, gutta eller mamma

av (forfatter), Tore Namstad (forfatter) og Kjell Arne Johnsæter (forfatter).

Papp forl. 2006 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En kokebok av og for menn, som inneholder enkle og varierte oppskrifter på mat ingen kan få nok av. Oppskriftene er inndelt i kategoriene Bakrusfrokost, Helgefrokost, Champagnelunsj, Utemåltid, Lunsjdugnad, Guttas kveld, Romantisk middag, Hverdagsmiddag, Herremiddag, Søndagsmiddag og Nattmat. Har register.

Omtale fra forlaget

Når menn skal imponere - daten' kjæresten, barna, gutta, mamma, herrelaget - på kjøkkenet. «Menn som koker» er en kokebok av og for menn. Den er ærlig, usnobbete og hjelper deg i situasjoner der du vil og må lykkes med måltidet. Boken byr på enkle og varierte oppskrifter på mat ingen kan få nok av. Trenger du inspirasjon til en romantisk middag, eller skal du lage snacks til et gutte-vorspiel? Da er dette boken for deg. I «Menn som koker» får du blant annet tips til: Den romantiske frokosten - til kjæresten, eller hun, som ble med hjem, Nattmat . av noen kalt døgnets viktigste måltid, Weekend-pappa.n - hjemmelaget pizza og hamburgere som får McDonald.s til å blekne, Hverdagsmiddagen - enkel å handle, kjapp å lage, Date.n - nå eller aldri!, Herremiddag - mandig mat på sitt beste, Kveld med gutta - avslappet og sosialt, 5 retter på 3 bluss - mat i båten og på hytta, En hyldest til mødrene - bedre kjøttkaker enn mammas!, Sandwicher m.m. - mat for menn i farta.

Bokdetaljer

Forlag Papp forl.

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788292747049

EAN 9788292747049

Språk Bokmål

Sider 227

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket