Ester Nilsson er tilbake i Lena Anderssons nye roman Menn og kvinner. Også denne gangen handler det om kjærlighet, vennskap, relasjoner – og håp. Da Ester dukket opp forrige gang, delte leserne seg i to: de som tok hennes parti, og de som lurte på hva hun holdt på med. Tiden har gått. Ester og venninnene tar fremdeles kjærligheten på største alvor. Da Ester møter en ny mann, pleier hun ømt kjærligheten selv om hun vet at ingenting verdslig vil vare. Lotta, derimot, vet ikke hva hun vil med forholdet sitt. Og de andre medlemmene av det berømte venninnekoret strever hver for seg med kjærlighet, vennskap og familie. I Menn og kvinner trer også mannen fram med sine kvaler og lengsler og sin forundring over kvinnenes eiendommeligheter. Menn og kvinner er en bredt anlagt roman om liv og kjærlighet i vår tid, en tid som man kan stå uforstående innenfor, men er dømt til å leve i.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788205611016