Henriette skal gifte seg med den skotske lorden Michael James. Samme kveld som forlovelsen annonseres, skjer det noe fryktelig med en av de besøkende i Vandas gjestehus. Vanda legger en snedig plan for å unngå å bli skandalisert, og drar deretter med de nyforlovede på en skjebnesvanger seilas til Michaels hjemsted i Skottland. På godset i Innerleithen stifter Henriette bekjentskap med fetteren til Michael, John McLoughlin. Da hennes forlovede viser nye sider av seg selv, blir fristelsen vanskelig å motstå.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005