Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder tradisjonelle og moderne oppskrifter fra Finnmark i nord til Agder i sør.
Omtale fra forlaget
Smak på NORSK LOKALMAT, her er guiden med oppskriftene!
Bli med i på tur rundt i det eksotiske Norge og lær å tilberede tradisjonsrik og trendig mat med lokale, velsmakende småskalaproduserte råvarer. Rundt omkring i hele landet dukker det stadig opp nye produsenter som tar frem imponerende gode råvarer. Dette setter fart i lokalmiljøer og skaper liv og røre på plasser som kan ha vært fraflytningstruede. Lokale tradisjoner og ingredienser får nytt liv, og flere og flere av oss passer på å prøve lokale spesialiteter når vi reiser i Norge. Denne boken presenterer en rekke småskalaprodusenter.
Kristin Hove har besøkt et tyvetalls områder i det ganske land og møtt folka bak de lekre ingrediensene, fått deres historier og oppskrifter med nettopp deres egne råvarer.
Oppskriftene er sikret av Ingrid Espelid Hovig.
Boken er utgitt i samarbeid med Matmerk.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788281881105
EAN 9788281881105
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 293
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket