Boken er en vedlikeholds- og reparasjonshåndbok for terrengsykler. Kapitlene dekker det en ivrig syklist trenger å kunne for å holde alt på sykkelen i orden. Dette er en bok for alle uansett mekkekvalifikasjoner. I denne utgaven vil du finne innføring i skivebremser samt vedlikehold av blant annet XT, Hayes og Avid skivebremser. Vedlikehold av flere dempegafler; Z2, Mars, SX og SID. Et kapittel om vintersykling, slangeløse dekk og justering av Nexus navgir.
Forlag Syklistenes landsforening
Utgivelsesår 2002