Boka har 2000 spørsmål om medisinske temaer som cellebiologi, skjelettet, nyrene, respirasjon, fordøyelse, immunologi og endokrinologi. Boka passer for studenter innen medisinske fag og vil kunne være til hjelp for medisinstudenter som vil teste sine kunnskaper.
Medisinsk spørrebok inneholder hele 2000 spørsmål innen følgende fagområder: Cellebiologi, syre/base, muskulatur, skjelettet, nervesystemet, nyrene og urinveiene, sirkulasjonssystemet, respirasjon, blodet, fordøyelsen, ernæring, huden, sansene, immunologi, endokrinologi og kjønnsorganene/forplantning. Boken fungerer som et spennende supplement til andre læremetoder og er perfekt i sosiale lag og kollokviegrupper eller bare for å sjekke din egen kunnskap. Boken er ideell for høyskolestudenter innen medisinske fag og vil være til stor hjelp for medisinstudenter og andre som vil teste sine kunnskaper.
Forlag Fritt forl.
Utgivelsesår 2011