Med tanke på hesten

historier om løste problemer og nyttige erfaringer

av (forfatter) og Ron Ball (illustratør).

Lynne 2004 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg hesten og dens atferd, og gir deg løsninger på treningsproblemer som manerer på bakken, å løfte opp bein, lasteproblemer og hester som kaster på hodet.

Omtale fra forlaget

Dette er Mark Rashid sin første bok.oversatt.til norsk, og omhandler trening av hest, kommunikasjon mellom hest og eier, og løsing av problemer. Den er skrevet i fortellerstil, der Mark gjennom sine erfaringer og møter med ulike hester gjennom årene beskriver det han har lært når det gjelder å lese og kommunisere med dem, og å hjelpe eiere til å se hesten som et vesen med tanker og følelser - natural horsemanship.#11;#11;Det som gjør denne boken ulik andre i samme genre er at den ikke er en oppskriftsbok eller lærebok der man følger en oppskrift punkt for punkt, og til slutt kommer til et visst nivå, men denne boken vil stimulere leseren til å tenke selv over hvorfor hesten tenker og oppfører seg som den gjør, og dermed finne ut en løsning på problemene du måtte ha. Rashid begrunner teknikkene sine med logisk tankegang, og hele tiden med hestens tenkemåte i fokus, slik at forholdet til hesten din blir enda bedre enn før. En meget inspirerende, lærerik og morsom bok som er vanskelig å legge fra seg. Mark Rashid er en gave til hesten og en fascinerende person. Målet er å få hesten til et nivå der den selv ønsker å gjøre ting for deg, og ikke ved å tvinge den. #11;#11;Mark Rashid sine underholdende fortellinger innvier deg i stille og rolige løsninger på treningsproblemer, sett fra hestens synspunkt. Emner beskrevet inkluderer oppførsel på bakken, fange hester som ikke vil fanges, opptigningsproblemer, a stoppe den ustoppelige hesten, å løfte opp bein, hester som er redde for hodet sitt, lasting på transport, vegring og hodekasting. Hvis du er i ferd med å kjøpe deg hest, og spesielt hvis du har tenkt til å selge en hest fordi du har problemer som er vanskelige å takle, eller til og med hvis du skulle ønske du eide en hest, så vil denne boken gi deg et helt nytt perspektiv i hvordan hesten tenker.#11;#11;"..en Colorado-klon av James Herriot avslører utviklingen av sine egenskaper som trenger gjennom velfortalte historier." - Equus#11;#11;"Rashid viser gjennom sine interessante historier at du ikke nødvendigvis har nådd målet selv om du har beseiret hesten din ved bruk av tvang.". - The Quarter Horse Journal#11;#11;"Blant bokstavelig talt hundrevis av bøker som omhandler de ulike sider av hestehold og trening, er dette uten tvil en av de mest interessante." - Paint Horse Journal

Bokdetaljer

Forlag Lynne

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788292483008

EAN 9788292483008

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket