Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka innholder oppskrifter fra Sør-Afrika på både tradisjonelle og moderne retter. I tillegg gir den et bilde av hvordan folk lever i landet. Du finner oppskrifter på bl.a. gresskarsuppe, samosa, salater, fiskeretter, kjøttretter, desserter, marinader og chutney.
Omtale fra forlaget
I Sør-Afrika er det elleve offisielle språk. Med dette følger selvsagt kulturer, skikker og mattradisjoner som skiller seg markant fra hverandre. Enkelte har bakgrunn i den lokale, opprinnelige kulturen. Andre har røtter fra Nederland, England, Malaysia og India. Det formelig gnistrer rundt tallerkener og kasseroller når det er sørafrikansk på menyen. Det er skalldyr og fisk. Det er grønnsaker, fugl og kjøtt. Det er fantastiske viner og fristende desserter. Bli med på en kulinarisk reise til dette spennende landet gjennom mer enn 50 smakfulle oppskrifter.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788245808223
EAN 9788245808223
Omtalt sted Sør-Afrika
Språk Bokmål
Sider 117
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket