Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar for seg det japanske kjøkkenet og inneholder oppskrifter på japanske retter. Rettene baserer seg på ferske råvarer som ris, tofu, grønnsaker, fisk og kjøtt med smakstilsetninger som miso, eddik, sake, soya, ingefær og wasabi. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Det japanske kjøkken er et av verdens mest spennende. Maten er svært variert, hurtig å tilberede og skal gi næring for inspirasjonen og energien i den japanske hverdagen. De klassiske rettene er i utgangspunktet ikke sterkt krydret, med unntak av det grønne Wasabi-pepperet som benyttes i enkelte retter. Ris er et selvsagt innslag i alle dagens måltider, og i et japansk hjem serveres flere retter samtidig, først suppe, deretter et par retter bestående av grønnsaker, kjøtt og eller fisk.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788245807561
EAN 9788245807561
Omtalt sted Japan
Språk Bokmål
Sider 113
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket