Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder 30 oppskrifter på lettlagede retter der forskjellige typer edikk inngår som en av hovedingrediensene. Boka har oppskrifter på forretter, salater, hovedretter, grønnsakretter, pickles og kaker. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Spennende oppskrifter med eddik som smakstilsetning Med smak av eddik Balsamico-eddik, vineddik og andre typer eddik benyttes til matlaging verden over. Eddik lages av vin, sherry, risvin, sider eller malt, og hever maten med sin friske syrlige smak. Og eddik kan brukes til mer enn syltelake og dressing! I denne boken finner du 30 lettlagede, lekre retter der eddik inngår som en av hovedingrediensene - alt kjøtt, fisk og grønnsaksretter til bakverk til kaffen. I serien Med smak av... finnes følgende bøker: Med smak av chili, Med smak av eddik, Med smak av hvitløk, Med smak av ingefær, Med smak av krydder, Med smak av olivenolje, Med smak av sennep, Med smak av urter.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788205245266
EAN 9788205245266
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket