Med smak av eddik

av (forfatter) og James Merrell (illustratør).

Gyldendal 1997 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder 30 oppskrifter på lettlagede retter der forskjellige typer edikk inngår som en av hovedingrediensene. Boka har oppskrifter på forretter, salater, hovedretter, grønnsakretter, pickles og kaker. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Spennende oppskrifter med eddik som smakstilsetning Med smak av eddik Balsamico-eddik, vineddik og andre typer eddik benyttes til matlaging verden over. Eddik lages av vin, sherry, risvin, sider eller malt, og hever maten med sin friske syrlige smak. Og eddik kan brukes til mer enn syltelake og dressing! I denne boken finner du 30 lettlagede, lekre retter der eddik inngår som en av hovedingrediensene - alt kjøtt, fisk og grønnsaksretter til bakverk til kaffen. I serien Med smak av... finnes følgende bøker: Med smak av chili, Med smak av eddik, Med smak av hvitløk, Med smak av ingefær, Med smak av krydder, Med smak av olivenolje, Med smak av sennep, Med smak av urter.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1997

Format Innbundet

ISBN13 9788205245266

EAN 9788205245266

Språk Bokmål

Sider 64

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket