Med skjell på gaffelen

av (forfatter), Morten Schakenda (forfatter), Charles Tjessem (forfatter) og Per Eide (illustratør).

Kom forlag 2000 Innbundet

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir deg inngående kjennskap til hvordan du kvalitetsbestemmer og behandler skjell, samt et spekter av oppskrifter, fra det helt enkle til det mer eksotiske. Har register.

Omtale fra forlaget



Årets verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem, presenterer utsøkte skjellretter som alle kan lage. Grundig gjennomgang av ulike skjelltyper og bruksmåter. Et must for alle sjømatelskere!

Bokdetaljer

Forlag Kom forlag

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788290823561

EAN 9788290823561

Språk Bokmål

Sider 111

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

7 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Sofies verden - roman om filosofiens historie" av Jostein Gaarder
  • "Stieg Larssons Menn som hater kvinner - bok 1" av Stieg Larsson
  • "Øya" av Victoria Hislop
Alle bokanbefalinger for dette verket