Med sand mellom tærne

barnas sommerbok

av (forfatter), Dag Heyerdahl Larsen (forfatter) og Anders Kaardahl (illustratør).

Gyldendal Tiden 1997 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Her får du tips til ting du kan gjøre om sommeren. Du får f.eks. vite hvordan man lager en drage, når du bør grave etter kråkeboller og hvorfor du bør skylle håret med ryllik. Har register.

Barnas sommerbok En deilig sommerdag er full av spennende muligheter, enten sola skinner fra en skyfri himmel eller det regner eller blåser. Denne boken forteller om alle de morsomme tingene som hører sommeren til av leker og aktiviteter. Her er mengder av idéer til nye opplevelser. Teksten er ledsaget av Anders Kaardahls humoristiske fargeillustrasjoner. Her får du bl.a. vite: HVORDAN lage en drage som seiler på vinden HVOR du skal fiske, dykke og lete etter fossiler HVORFOR du skal skylle håret med ryllik og være forsiktig med tiggersoleien HVORDAN du lager verdens tøffeste sandslott HVA du putter i sommerens beste feriedrikk NÅR du skal grave krabber og spise kråkeboller

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1997

Serie Gyldendal Tidens naturbøker

1 bokelsker følger dette verket.