Med Paulus i Italia

av (forfatter).

St. Olav forlag 2015 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med Paulus i Italia introduserer oss for den sydligste delen av Italia: fra Syrakus på Sicilia til den eventyrlig rike arkeologiske sonen som er Napolibukten. Roma er målet for ferden, et mål jeg har omtalt i Roma og de første kristne (St. Olav 1998), i Det underjordiske Roma (Aschehoug 2008) og i På sporet av de første kristne (St. Olav 2012). Men denne gangen gir vi oss bedre tid og ser litt nøyere på hva som ventet Paulus i rikshovedstaden. Vi kjenner byen temmelig godt i denne perioden og har mange holdepunkter å knytte vår beretning til. Men hver gang vi besøker Roma på ny, venter det oss nye oppdagelser og nye steder. Så også i foreliggende arbeide. Byen er uuttømmelig hva minner fra antikken angår - derfor det kjente uttrykket A Roma una vita non basta (i Roma er det ikke nok med ett liv).

I tilfellet Roma blir ofte vår leting og våre undersøkelser et mål i seg selv. Byen er så rik på fortidsminner at det å bevege seg i disse er i seg selv oppholdet verd. Men det er Paulus vi ser efter, ikke byen som sådan ...

Dr. teol. Aage Hauken er dominikanerpater og har en lang merittliste som fag- og skjønnlitterær forfatter, organist/komponist og .akademiker.

Forfatteren har fått støtte fra Det faglitterære fond.

Bokdetaljer

Forlag St. Olav forlag

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788270243037

EAN 9788270243037

Omtalt tid Antikken

Omtalt sted Romerriket

Omtalt person Paulus

Språk Bokmål

Sider 186

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket