Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer enkel mat med lokalt tilsnitt fra forfatterens hjembygd Solør. Oppskriftene er oppdelt etter årstidene. Har vin- akevitt- og ølforslag, samt stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Mat med lokal tilknytning For den unge kokken Charlotte Mohn er stikkordet mat med lokal tilknytning. Hun serverer her over 100 retter laget av gode, velsmakende råvarer. Charlotte ønsker å bruke det hennes egen bygd har å by på. Skogens spiskammer bidrar med kjøtt, sopp og bær. Gjedda fiskes i Glomma, og svin, storfe, lam og spedgris får hun fra bønder i området. Resultatet blir utsøkt, men enkel mat med lokalt tilsnitt.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788205370647
EAN 9788205370647
Omtalt sted Hedmark
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket