Áhci guovttos etniin nákkáhaddaba dávjá buot dan moivvi birra mii lea viesus. «Don gii cadat leat ruovttus gal sihttát sáhtásit bargat
eambbo go dusse deavdit biktasiid bassaladdanmasiidnii,» dadjá eadni duskasit. «In mun leat luomus go lean ruovttus. Itgo don ádde dan?» vástida áhcci ovtta duskasit. Ja de logahallá buot fitnodagaid, maid ovddas son girje rehketdoalu cohkkádettiin iezas kantuvrras.
Tilde lea cada dolkan duojázassii gullamis nárrohaddama. Skuvllas leat buohkat dáguhuvvon láhttet smádáhkkásit guhtet guimmiideasetguin. Sii geat nákkáhaddet, saddet cohkkát coahkkinlanjas gos leat suivadis vilges seainnit, ja hálestit gulahallanoahpaheddjiin. Dáppe ruovttus gal oazzuba áhci guovttos etniin nákkáhaddat, iige mihkkege dáhpáhuva.
Ovttas nieidaskihpáriin Annain hutkaba mo galggaseidde bissehit nárrohaddama.
Forlag ČálliidLágádus
Utgivelsesår 2022