Mat/viten

tekster fra kunnskapens kjøkken

av (redaktør) og Thomas Ugelvik (redaktør).

Universitetsforlaget 2012 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Tekstene i denne boka ser bl.a. på hvilke råvarer som var vanlige i Norge 2012 f.Kr., da man akkurat hadde startet med jordbruk, og hva som fins i norske butikker i 2012; ser på beskrivelser av måltider i litteratur og litteraturkritikk; ser på forskjellen på mat som serveres i fengsler og blant diplomater, og tar for seg restene, ryddinga og søppelet. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788215018249

EAN 9788215018249

Språk Bokmål

Sider 238

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket