Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
På 1900-tallet har konkurransen på matvaremarkedet blitt betydelig skjerpet. Dette har ført til en rekke organisasjonsendringer og strukturrasjonaliseringer inn næringsmiddelindustrien. Boken belyser årsakene og drivkreftene bak de endringer som har funnet sted. Formålet er å bidra til debatt om næringsmiddelindustriens fremtidige utvikling. Den er skrevet for beslutningstakere og andre interesserte i industri og offentlig forvaltning, men egner seg også som oversiktsbok for studenter.
Omtale fra forlaget
På 1900-tallet har konkurransen på matvaremarkedet blitt betydelig skjerpet. Dette har ført til en rekke organisasjonsendringer og strukturrasjonaliseringer inn næringsmiddelindustrien. Boken belyser årsakene og drivkreftene bak de endringer som har funnet sted. Formålet er å bidra til debatt om næringsmiddelindustriens fremtidige utvikling. Den er skrevet for beslutningstakere og andre interesserte i industri og offentlig forvaltning, men egner seg også som oversiktsbok for studenter.
Forlag Tano Aschehoug
Utgivelsesår 1999
Format Heftet
ISBN13 9788251838344
EAN 9788251838344
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket