Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på husmannskost og selskapsmat fra Akershus. Den forteller også om tradisjonene rundt måltidene, matskikker gjennom året og ved spesielle anledninger, litt om det lokale landbruket og om anskaffelse og oppbevaring av maten, husstellskolene og erstatningsmat under krigen, samt et kapittel hvor noen enkeltpersoner forteller om sine erfaringer fra kjøkkenet i gammel tid. Har bibliografi.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på husmannskost og selskapsmat fra Akershus. Den forteller også om tradisjonene rundt måltidene, matskikker gjennom året og ved spesielle anledninger, litt om det lokale landbruket og om anskaffelse og oppbevaring av maten, husstellskolene og erstatningsmat under krigen, samt et kapittel hvor noen enkeltpersoner forteller om sine erfaringer fra kjøkkenet i gammel tid. Har bibliografi.
Forlag Akershus bondekvinnelag
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788299487900
EAN 9788299487900
Omtalt sted Akershus
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket