Mattradisjoner fra Akershus

innsamlet av medlemmer i Akershus bondekvinnelag 1996-1998

av (redaktør), Eva Haug (redaktør), Elin Bjørge Løken (redaktør) og Kai Øvre (illustratør).

Akershus bondekvinnelag 1998 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på husmannskost og selskapsmat fra Akershus. Den forteller også om tradisjonene rundt måltidene, matskikker gjennom året og ved spesielle anledninger, litt om det lokale landbruket og om anskaffelse og oppbevaring av maten, husstellskolene og erstatningsmat under krigen, samt et kapittel hvor noen enkeltpersoner forteller om sine erfaringer fra kjøkkenet i gammel tid. Har bibliografi.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter på husmannskost og selskapsmat fra Akershus. Den forteller også om tradisjonene rundt måltidene, matskikker gjennom året og ved spesielle anledninger, litt om det lokale landbruket og om anskaffelse og oppbevaring av maten, husstellskolene og erstatningsmat under krigen, samt et kapittel hvor noen enkeltpersoner forteller om sine erfaringer fra kjøkkenet i gammel tid. Har bibliografi.

Bokdetaljer

Forlag Akershus bondekvinnelag

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788299487900

EAN 9788299487900

Omtalt sted Akershus

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket