Matematikken er rundt oss overalt. Matte overalt nyttar eksempel frå elevane si eiga erfaringsverd. Elevane arbeider med varierte og meiningsfylte oppgåver og aktivitetar. Matte overalt legg vekt på utforskande aktivitetar, refleksjon, undring og kreativitet og gir utfordringar til alle elevane. Komponentar i Matte overalt 5 Grunnbok 5A og Grunnbok 5B Grunnbøkene brukast av lærar og elevar i fellesskap. Bøkene er eit nyttig hjelpemiddel i klasserommet. Korte, instruktive informasjonstekstar med tips og råd til dei vaksne. Komponentar Matte overalt 1-7 1. trinn har éi grunnbok, éi arbeidsbok og éi lærarrettleiing. 2.-4. trinn har to grunnbøker, to lærarrettleiingar og éi arbeidsbok. 5.-7. trinn har to grunnbøker, to oppgåvebøker og to lærarrettleiingar.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2013