Omtale fra forlaget
Sanselege minne... Lukt og smak gjer minna frå barndom og oppvekst sanselege: Sveler som mor pakka inn i smørpapir og kasta ut til oss ungane som leika i snøen, kveldsturar på sjøen saman med far, lukta av kjøt eller fisk som hang til tørk, bærplukking i skogen, lefsebaking til jul. Denne boka handlar om tradisjonell norsk mat, skapt av formødrene våre, og er difor også ei bok om kvinnehistorie, matkultur, tradisjonar og identitet. Lat deg inspirere til å ta i bruk den norske matskatten og kjenn at lukt og smak gjer dine minne sanselege! I boka er det også matminne frå kjende personer, bl.a. Hilde Louise Asbjørnsen, Jan Åge Fjørtoft, Are Kalvø, Arill Riise, Kristin Krohn Devold, Fredrik Steen og Nils Petter Molvær.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788203296307
EAN 9788203296307
Språk Nynorsk
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Det jag har sett på än så länge är bilderna. Vilka helt fantastiska bilder! Ska absolut göra Delfiakakan som visas på omslaget. Till att börja med... Och Flatbrödberättelserna tycker jag är bara helt underbara. Baka tusentals med flatbröd för att förse familjen med det dagliga brödet...
Nu har jag gjort Delfiakakan. Den står på avkylning...
Älskar boken men varför får den inte en sexa? Måste laga några fler recept innan jag kan uttala mig om receptens=kokbokens verkliga kvalitet!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket