Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken serverer tips og opplevelser knyttet til mat og matkultur fra Rogaland, med noen sveip innom Vest-Agder, Sunnhordland og Telemark. Et oversiktskart i begynnelsen av guiden viser hvor alle stedene befinner seg. Det enkelte stedet er presentert med detaljkart og veibeskrivelse. Maten er beskrevet for hvert av de særpregede stedene, sammen med opplysninger om åpningstider, telefonnummer, hjemmeside, m.m.
Omtale fra forlaget
Her finner du matfylket Rogaland mellom to permer: En lett blanding av spesielle spisesteder, gjestegarder med matopplevelse, matutsalg og matprofiler. Matguiden er en praktisk og brukervennlig håndbok som serverer tips og opplevelser knyttet til mat og matkultur fra Rogaland, med noen sveip innom Vest-Agder, Sunnhordland og Telemark. Matguiden ønsker å lokke deg til å teste mer av det lokale matfatet. Er du i markedet for utflukter med lokal mat, skal du på tur og trenger mat underveis, eller trenger du opplevelsestilbud for jobben eller foreningen, får du gode tips i Matguiden.
Forlag Stavanger Aftenblad Wigestrand
Utgivelsesår 2005
Format Spiral
ISBN13 9788281400238
EAN 9788281400238
Omtalt sted Rogaland
Språk Bokmål
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket