Matguide

en veiviser til gode matopplevelser i Rogaland

av (redaktør).

Stavanger Aftenblad og Wigestrand 2005 Spiral

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken serverer tips og opplevelser knyttet til mat og matkultur fra Rogaland, med noen sveip innom Vest-Agder, Sunnhordland og Telemark. Et oversiktskart i begynnelsen av guiden viser hvor alle stedene befinner seg. Det enkelte stedet er presentert med detaljkart og veibeskrivelse. Maten er beskrevet for hvert av de særpregede stedene, sammen med opplysninger om åpningstider, telefonnummer, hjemmeside, m.m.

Omtale fra forlaget

Her finner du matfylket Rogaland mellom to permer: En lett blanding av spesielle spisesteder, gjestegarder med matopplevelse, matutsalg og matprofiler. Matguiden er en praktisk og brukervennlig håndbok som serverer tips og opplevelser knyttet til mat og matkultur fra Rogaland, med noen sveip innom Vest-Agder, Sunnhordland og Telemark. Matguiden ønsker å lokke deg til å teste mer av det lokale matfatet. Er du i markedet for utflukter med lokal mat, skal du på tur og trenger mat underveis, eller trenger du opplevelsestilbud for jobben eller foreningen, får du gode tips i Matguiden.

Bokdetaljer

Forlag Stavanger Aftenblad Wigestrand

Utgivelsesår 2005

Format Spiral

ISBN13 9788281400238

EAN 9788281400238

Omtalt sted Rogaland

Språk Bokmål

Sider 167

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket