Matgleder

pastaretter

av (forfatter) og Gastronomisk institutt (redaktør).

Damm 1996 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne kokeboken får man lære om laging av deiger, oppbevaring, koking og varmebehandling, sauser og garnityrer. Alle oppskriftene med trinn-fortrinn-bilder. Har oppskriftsregister.

Omtale fra forlaget

I denne kokeboken får man lære om laging av deiger, oppbevaring, koking og varmebehandling, sauser og garnityrer. Alle oppskriftene med trinn-fortrinn-bilder. Har oppskriftsregister.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788251204835

EAN 9788251204835

Serie Matgleder

Språk Bokmål

Sider 125

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket