Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne kokeboken får man lære om laging av deiger, oppbevaring, koking og varmebehandling, sauser og garnityrer. Alle oppskriftene med trinn-fortrinn-bilder. Har oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
I denne kokeboken får man lære om laging av deiger, oppbevaring, koking og varmebehandling, sauser og garnityrer. Alle oppskriftene med trinn-fortrinn-bilder. Har oppskriftsregister.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788251204835
EAN 9788251204835
Serie Matgleder
Språk Bokmål
Sider 125
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket