Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med trinn-for-trinn-bilder på kjøttretter, marinader, sauser og annet tilbehør. Boken legger spesielt vekt på varmebehandling av kjøtt. Med oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Kokebok med trinn-for-trinn-bilder på kjøttretter, marinader, sauser og annet tilbehør. Boken legger spesielt vekt på varmebehandling av kjøtt. Med oppskriftsregister.
Forlag Damm
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788251204798
EAN 9788251204798
Serie Matgleder
Språk Bokmål
Sider 126
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket