Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir et innblikk i Trøndelags frodige matkultur, der de lokale råvarene danner grunnlaget. Boken er basert på innsamlede oppskrifter samt kokkelaugenes eget arbeid for å videreutvikle matkulturen. Her presenteres både tradisjonsrike retter og nyere retter, og alle oppskriftene er lagt til rette for dagens husholdning. Har register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boka gir et innblikk i Trøndelags frodige matkultur, der de lokale råvarene danner grunnlaget. Boken er basert på innsamlede oppskrifter samt kokkelaugenes eget arbeid for å videreutvikle matkulturen. Her presenteres både tradisjonsrike retter og nyere retter, og alle oppskriftene er lagt til rette for dagens husholdning. Har register og litteraturliste.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788290823851
EAN 9788290823851
Omtalt sted Trøndelag
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Har ikke rukket å prøve noen oppskrifter, men boken inneholder i tillegg en del om mattrender og mye historie. Morsomt å lese! Men også veldig vanskelig å sette seg inn i hvordan det må ha vært.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket