Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med utgangspunkt i naturens spiskammer gjennom tre skiftende årstider: vår, sommer og høst. Her er oppskrifter på bl.a. kjøttretter, salater, kaker, syltetøy og desserter, samt tips om urter. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Kokebok med utgangspunkt i naturens spiskammer gjennom tre skiftende årstider: vår, sommer og høst. Her er oppskrifter på bl.a. kjøttretter, salater, kaker, syltetøy og desserter, samt tips om urter. Illustrert.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788203221118
EAN 9788203221118
Språk Bokmål
Sider 101
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket