Omtale fra forlaget
MATGLEDEN setter fokus på tilberedningsmetoder, farger, næring, hygge og et bevisst kjøkken. Boken inneholder enkelt overkommelige oppskrifter og informasjon som både matentusiaster og nybegynnere vil finne nyttig og inspirerende.
Celina Karine mener at et plantebasert kosthold ikke bare gjør godt for dyrevelferden, miljøet og helsen - men også matgleden. Med alt fra enkle steg for steg oppskrifter på en variasjon av ulikt tilbehør og toppinger, til frokost, lunsj, middager og desserter, er boken en variert og innholdsrik kokebok. Denne utradisjonelle kokeboken gir i tillegg deg som leser et eksklusivt innblikk i forfatterens personlige matreise, på godt og vondt. Celina Karine åpner opp om barndom, sykdom og de mange ulike fasene av matgleden som så sterk definerer henne. MATGLEDEN er norskprodusert hos Svanemerket trykkeri og består av CO2-nøytralt materiale produsert av landbruksavfall.
OM FORFATTEREN
Celina Karine Myhra har siden 2014 delt hverdagen sin med titalls-tusener seere på YouTube og følgere på Instagram. Hun inspirerer innen alt fra skjønhnet og velvære til interiør- og reisetips - men størst av alt er matgleden. Med boken MATGLEDEN debuterer hun som forfatter i en alder av 24 år. Celina Karine ønsker å spre matglede og normalisere et plantebasert kosthold, uten nødvendigvis å sette merkelapper.
Forlag Norsk fakta forlag
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788278885550
EAN 9788278885550
Språk Bokmål
Sider 236
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket