Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok som presenterer kokkekunst i moderne form. Rettene og oppskriftene baseres på råvarer som finnes eller kan skaffes i Halden og i distriktene rundt. Rettene hentes fra forskjellige miljøer: vassdraget, skogen, festningen, herregården, elva, bondegården og kysten. Dermed blir boka også en kulturopplevelse, hvor retter og oppskrifter fremstår i sin naturlige sammenheng.
Omtale fra forlaget
Dette er en kokebok som presenterer kokkekunst i moderne form. Rettene og oppskriftene baseres på råvarer som finnes eller kan skaffes i Halden og i distriktene rundt. Rettene hentes fra forskjellige miljøer: vassdraget, skogen, festningen, herregården, elva, bondegården og kysten. Dermed blir boka også en kulturopplevelse, hvor retter og oppskrifter fremstår i sin naturlige sammenheng.
Forlag Ask
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788292221051
EAN 9788292221051
Språk Bokmål
Sider 205
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket