Materiallære

av (forfatter).

Fagbokforlaget 2002 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka dekker mål og hovedmomenter i læreplanen for faget materiallære, som er et felles linjefag på teknisk fagskole, linje for maskinfag. Den tar for seg hvordan materialene er oppbygd, deformasjon og varmebehandling av metaller, legeringer og materialprøving. Videre omtales jern og stål, ikke-jernmetaller, plastmaterialer, keramer og komposittmaterialer. Til slutt tar boka for seg korrosjon og korrosjonsbeskyttelse. Hvert kapittel avsluttes med repetisjonsspørsmål.

Omtale fra forlaget

Denne boka dekker mål og hovedmomenter i læreplanen for faget materiallære på Teknisk fagskole, linje for maskinfag. Temaet sammenføyning er ikke tatt med i boka. Behandling av dette temaet finnes bl. a. i lærebøker i tilvirkningsteknikk. Boka kan også brukes på linje for driftsteknikk, fordypningsområde maskinteknisk drift. Boka har 7 kapitler. I slutten av hvert kapittel er det repetisjonsspørsmål. Ørnulf Grøndalen er maskiningeniør og har praksis som konstruktør fra flere større industribedrifter og som driftsingeniør innen metallbearbeiding. Siden 1983 har han vært faglærer ved Gjøvik tekniske fagskole, og har i denne tiden undervist i faget materiallære.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788276746211

EAN 9788276746211

Språk Bokmål

Sider 241

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket