Maten og livet i Provence

av (forfatter), Corine Brisbois (illustratør), Bente-Lill Øygard (oversetter) og Terje Øygard (oversetter).

Damm 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på provencalske spesialiteter som ratatouille, pissaladière, bouillabasse, daube og gougasse. Den angir menyer etter de forskjellige årstidene. I tillegg kan du lese om livet på den provencalske landsbygda, med aktiviteter som trøffeljakt, lavendelhøsting, vindyrking og boules. Har register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788249609772

EAN 9788249609772

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 105

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Doppler - roman" av Erlend Loe
  • "Alkymisten" av Paulo Coelho
Alle bokanbefalinger for dette verket