Dette er en samling historier med et felles sentrum og utgangspunkt: den gamle haven og det hvite huset der bokens jeg-person,en aldrende forfatter, opplevde barndommens og ungdommens solfylte somre. Huset og haven, tilsynelatende uforandret, er blitt en del av hans indre landskap, og som rekvisitter i et gammelt teater hentes erfaringer og mennesker ut på scenen. Konfrontert med slutten, må han tenke på Picassos ord: "Kunstnerens hånd er som matadoerns hånd. Dreper for å skape en sannere virkelighet." Spørsmålet er om man kan leve med den.
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788205230491
EAN 9788205230491
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.