Omtale fra forlaget
Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips. I boken finner du oppskrifter til 52 perfekte middager (en til hver helg i året) med kombinasjoner du aldri vil glemme! I tillegg til klassiske og kjente kombinasjoner som alltid fungerer, viser Sara og Klaus deg hvordan også uvante og utradisjonelle vinvalg kan løfte et måltid. Boken svarer på vanlige spørsmål som en vinspesialist ofte får: Hva kan jeg servere til en skalldyrsuppe? Er det bare rød Bordeaux som passer til biff? Går det an å drikke champagne til juleribba? Om forfatterne Dette er sommelier, forfatter og vinentusiast Sara Døschers tredje bok og oppfølgeren til fjorårets suksess Vin til folket. Sara har en bachelor i restaurant- og måltidskunnskap fra Grythyttan. Hun har jobbet med vin i Frankrike og Brasil, og nå arbeider hun som varefaglig rådgiver på Vinmonopolet. Sara er også i gang med fordypningsgraden WSET Diploma (siste skritt før tittelen MW Master of Wine). Saras mann, Klaus Døscher, har ansvaret for maten. Tidligere har de utgitt kokeboken Restekjærlighet sammen.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788205514362
EAN 9788205514362
Språk Bokmål
Sider 221
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket