Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder gode råd for hvordan man kan lindre de ulike plagene (f.eks. kvalme, oppkast, dårlig appetitt og diare) som oppstår i forbindelse med sykdommen og behandlingen. Eksempler på bl.a. beriking av matretter, flytende kost og kost med myk konsistens gis. Boken har også en oppskriftsdel med mange appetittvekkende og næringsrike matretter, samt en kortfattet ernæringslære som gir innblikk i hvordan de forskjellige næringstoffer virker på kroppen vår. Har adresseliste, ordforforklaringer og stikkordregister. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder gode råd for hvordan man kan lindre de ulike plagene (f.eks. kvalme, oppkast, dårlig appetitt og diare) som oppstår i forbindelse med sykdommen og behandlingen. Eksempler på bl.a. beriking av matretter, flytende kost og kost med myk konsistens gis. Boken har også en oppskriftsdel med mange appetittvekkende og næringsrike matretter, samt en kortfattet ernæringslære som gir innblikk i hvordan de forskjellige næringstoffer virker på kroppen vår. Har adresseliste, ordforforklaringer og stikkordregister. Illustrert.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1996
Format Heftet
ISBN13 9788200415299
EAN 9788200415299
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket