Mat ved allergi og intoleranse

mat uten sitrus, uten egg, uten melk, uten gluten, medisinsk orientering

av (forfatter), Kristina Motzfeldt (forfatter) og Marianne Hox (forfatter).

Kolibri forl. 2001 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en oversikt over hvilke matsorter som kan regnes som trygge og hvilke man bør holde barnet borte fra ved allergi. Den er delt opp i kapitlene: Mat uten sitrus, Mat uten egg, Mat uten melk og Mat uten gluten, med oppskrifter til hvert kapittel.

Omtale fra forlaget

Boken gir en oversikt over hvilke matsorter som kan regnes som trygge og hvilke man bør holde barnet borte fra ved allergi. Den er delt opp i kapitlene: Mat uten sitrus, Mat uten egg, Mat uten melk og Mat uten gluten, med oppskrifter til hvert kapittel.

Bokdetaljer

Forlag Kolibri forl.

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788279170068

EAN 9788279170068

Serie Serien for spebarn og småbarn

Språk Bokmål

Sider 151

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket