Mat som medisin

kjøkkenveien til et friskere liv

av (forfatter) og Egil Fredheim (oversetter).

Norsk bokforlag 2019 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Her starter du på et godt og sunt liv. Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser. «Sunn mat for enhver anledning» og «Menyer for hele året» hjelper deg å omsette oppskriftene i praksis. Tilrettelegg kjøkkenet, matskapet, kjøleskapet og fryseren slik at det blir lettere å lage mat og leve godt. Medisinsk bakgrunnsinformasjon forklarer den nyeste vitenskapelige forskning og oppskriftenes helsegevinster, og du vil kunne velge bedre mat og livsstil - for helsens skyld.

Bokdetaljer

Forlag Norsk bokforlag

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788270074792

EAN 9788270074792

Språk Bokmål

Sider 396

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket