Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder mer enn 80 oppskrifter på god tur- og feriemat. Her gis det blant annet tips om hvordan fersk mat best bevares, om viktigheten av friske urter, om å fyre opp bål i naturen og om energinivået i frukt og nøtter.
Omtale fra forlaget
Mat og drikke er en viktig del av en vellykket turopplevelse. Spiser du sunn, god og næringsrik mat vil kreftene vare lenger og turopplevelsen bli større. Her presenteres mer enn 80 oppskrifter laget ene og alene for å gjøre turmaten til et høydepunkt. Lær hvor enkelt det kan være å lage mat på tur, fyre opp bål, velge det riktige utstyret, holde maten frisk og benytte det naturen kan tilby. Finn ut hvorfor ingefær og urter er verdt sin vekt i gull og hvilke tørkede frukter og nøtter som gir best energikick når du har igjen den siste kilometeren til leirplassen. Pakk lett, trå forsiktig og spis godt. God tur!
Forlag Tun
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788252930771
EAN 9788252930771
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket