Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En fargeillustrert kokebok med ca.250 oppskrifter som man regner som typisk norske. Man har stort sett konsentrert seg om retter som brukes overalt i landet eller i hvert fall har en vid utbredelse. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er også utgitt på engelsk (Eat the Norway) og tysk (Norwegisch kochen).
Omtale fra forlaget
En fargeillustrert kokebok med ca.250 oppskrifter som man regner som typisk norske. Man har stort sett konsentrert seg om retter som brukes overalt i landet eller i hvert fall har en vid utbredelse. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er også utgitt på engelsk (Eat the Norway) og tysk (Norwegisch kochen).
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1984
Format Innbundet
ISBN13 9788203114083
EAN 9788203114083
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 111
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket