Mat på hytta

av (forfatter) og Evy Andersen (illustratør).

Vega forlag 2007 Spiral

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Inneholder både klassiske retter og kreative nyvinnninger som er tilpasset hyttelivets omgivelser og årstider. Det er lagt vekt på at maten skal kunne tilbredes på et sparsommelig kjøkken, og utvalget av råvarer er bevisst begrenset.

Omtale fra forlaget

Kokk Anders Jahrmann og fotograf Evy Andersen gjentar det suksessrike samarbeidet fra Mat ombord og drar denne gang på hyttetur. Med seg i sekken har de utsøkte råvarer og en god porsjon matglede. Anders holder seg stort sett til et sparsommelig utstyrt hyttekjøkken og disker opp med kreative nyvinninger, tradisjonelle favoritter og enklere hyttemat. Smakfullt, lett å tilberede og variert med hensyn til ulike årstider og omgivelser. Se frem til hyggelige og spennende matopplevelser i peiskroken, på brygga eller i hytteveggen.

Bokdetaljer

Forlag Vega forlag

Utgivelsesår 2007

Format Spiral

ISBN13 9788292489734

EAN 9788292489734

Språk Bokmål

Sider 110

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket