Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Inneholder både klassiske retter og kreative nyvinnninger som er tilpasset hyttelivets omgivelser og årstider. Det er lagt vekt på at maten skal kunne tilbredes på et sparsommelig kjøkken, og utvalget av råvarer er bevisst begrenset.
Omtale fra forlaget
Kokk Anders Jahrmann og fotograf Evy Andersen gjentar det suksessrike samarbeidet fra Mat ombord og drar denne gang på hyttetur. Med seg i sekken har de utsøkte råvarer og en god porsjon matglede. Anders holder seg stort sett til et sparsommelig utstyrt hyttekjøkken og disker opp med kreative nyvinninger, tradisjonelle favoritter og enklere hyttemat. Smakfullt, lett å tilberede og variert med hensyn til ulike årstider og omgivelser. Se frem til hyggelige og spennende matopplevelser i peiskroken, på brygga eller i hytteveggen.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2007
Format Spiral
ISBN13 9788292489734
EAN 9788292489734
Språk Bokmål
Sider 110
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket