Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder oppskrifter på retter som kan lages på tur og i friluft. Den har bl.a. oppskrifter på fiskeretter, retter med skalldyr, salater og grønnsaksretter og desserter.
Omtale fra forlaget
Mat om bord er en annerledes kokebok. Ideene til rettene er klekket ut av Oslorestauranten Palace Grill's Øyvind Hjelle og Anders Jahrmann i fellesskap. Så har Anders tatt med seg ideene, råvarene og ikke minst fotografen Evy Andersen på tur
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2005
Format Spiral
ISBN13 9788292489123
EAN 9788292489123
Språk Bokmål
Sider 140
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket