Mat og vin i Frankrike

en kulinarisk reiseguide

av (forfatter), Niels Ehler (forfatter), Jørgen Mønster (forfatter) og Arne Ronold (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2004 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger som Frankrike er så rik på. Hver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av både mat og vin. Hva er verdt å satse på, og hva bør man kjøpe med seg hjem? Arne Ronold er en av Norges fremste eksperter når det gjelder vin, og er mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler fra Danmark er vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster skriver blant annet om vin i den danske avisen Politiken, og også han er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788241903199

EAN 9788241903199

Språk Bokmål

Sider 187

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket