Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forrfatteren forteller om sine opplevelser og situasjoner med mat, både når det gjelder å spise mat og å lage mat, gjennom 50 år.
Omtale fra forlaget
En sjølbiografi er egentlig en undersøkelse av ens egen navle. Det kan være mye skjult i hudfoldene. Denne boken handler om Hendriks livsreise fra Nederland til Norge og videre til Sverige som pensjonist. Hvilke hendelser har påvirket han? Pregeårene i Nederland, Vekstringstida og voksenlivet i Norge eller de to årene i Sverige? Miljø, arv, sosial tilhørighet? Tja. Noe er klart. Mat har alltid vært en kjerneingrediens i Hendriks liv. Han spiser mat, han lager mat, han lager mat for andre og formidler matlagingsglede til de som vil lære mer.Men det er måltider, hobby og jobb. Det må da være flere ingredienser og tilbehør som former mannen?
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788230009130
EAN 9788230009130
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Hendrik Grendel
Språk Bokmål
Sider 492
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket