Mat og opplevelser

kokkefaglige artigheter

om hendelser, råvarer og måltider

av (forfatter).

Kolofon 2012 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forrfatteren forteller om sine opplevelser og situasjoner med mat, både når det gjelder å spise mat og å lage mat, gjennom 50 år.

Omtale fra forlaget

En sjølbiografi er egentlig en undersøkelse av ens egen navle. Det kan være mye skjult i hudfoldene. Denne boken handler om Hendriks livsreise fra Nederland til Norge og videre til Sverige som pensjonist. Hvilke hendelser har påvirket han? Pregeårene i Nederland, Vekstringstida og voksenlivet i Norge eller de to årene i Sverige? Miljø, arv, sosial tilhørighet? Tja. Noe er klart. Mat har alltid vært en kjerneingrediens i Hendriks liv. Han spiser mat, han lager mat, han lager mat for andre og formidler matlagingsglede til de som vil lære mer.Men det er måltider, hobby og jobb. Det må da være flere ingredienser og tilbehør som former mannen?

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788230009130

EAN 9788230009130

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Hendrik Grendel

Språk Bokmål

Sider 492

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket