Omtale fra forlaget
Denne boka gir en grunnleggende innføring i matvarekunnskap og ernæring. Slik kunnskap er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse.
Boka er lettfattelig skrevet, slik at den passer for alle som vil lære mer om mat og helse, og særlig dem som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, ernæring og kosthold.
Temaer i boka:
Kosthold og helse
Kost- og måltidsplanlegging
Matvarekunnskap
Ernæring
Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er særlig viktig for dem som skal fremme en helsevennlig livsstil og forebygge kostholdsrelaterte helseproblemer hos barn og unge. Denne boka er derfor spesielt nyttig for studenter i førskole- og allmennlærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet mat og helse. Boka egner seg også svært godt for lærere, førskolelærere, helsearbeidere og andre som arbeider med barn og unge.
Forlag Cappelen Damm akademisk
Utgivelsesår 2009
Format Heftet
ISBN13 9788202304546
EAN 9788202304546
Språk Bokmål
Sider 184
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket