Mat og helse

kost- og ernæringslære

av (forfatter), Kari Sannerholt Melbostad (forfatter), Kari Sundsbø Møllen (forfatter) og Rolf Jarl Sjøen (forfatter).

Universitetsforlaget 1987 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Praktiske råd om hvordan kosten kan bli mer i samsvar med offentlige anbefalinger er vektlagt i denne grundige boka for kokk- og servitørfag. Matvarekunnskap - Bearbeiding og tillaging av matvarer - Ønskelige forandringer av kostholdet - Kosthold og ernæring i livssyklusen - Kost ved sykdom - Kostholdet i Norge og i andre land.

Omtale fra forlaget

Praktiske råd om hvordan kosten kan bli mer i samsvar med offentlige anbefalinger er vektlagt i denne grundige boka for kokk- og servitørfag. Matvarekunnskap - Bearbeiding og tillaging av matvarer - Ønskelige forandringer av kostholdet - Kosthold og ernæring i livssyklusen - Kost ved sykdom - Kostholdet i Norge og i andre land.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1987

Format Heftet

ISBN13 9788200361497

EAN 9788200361497

Språk Bokmål

Sider 270

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket